VVVV

VET VEILIG & VOORGOED VERWIJDEREN

De C-Star Methode van snel afslanken zonder diëet gebruikt krachtige ultrasone geluidsbundels waarmee de celwanden van het onderhuidse vetweefsel worden aangetast en waarna de vetcellen verloren gaan. De C-Star Methode kent geen enkele van de risico’s of nadelen van liposuctie, lipolyse of mesotherapie.

 

 

SNEL AFVALLEN - SNEL AFSLANKEN

We willen het allemaal heel graag! Maar we weten tegelijk dat haastige spoed maar zelden goed is. Dat geldt zeker voor snel afvallen of snel afslanken. Indien u er de tijd voor neemt zal het resultaat veel beter en blijvender zijn. De C-Star Methode is geen gewichtsaflankmethode. De hoeveelheden vet die met de behandeling worden vernietigd, zijn op het totale lichaamsgewicht niet echt van grote invloed.

 

 

 

Er wordt per C-Star behandeling tot maximaal een halve liter vet verwijderd. Hoewel dat op een totaal lichaamsgewicht dus niet veel is, is het in omvang op een probleemzone van zeer grote invloed! Neem als voorbeeld even een pak van een halve liter melk in gedachten. Indien u deze pak melk leeg drinkt, ziet u aan uw lichaam niets. Indien u een pak van een halve liter melk tussen uw broeksriem stopt en daar weer weghaalt, is het verschil gigantisch. Dat is het effect van C-Star.

Het gaat niet om snel afvallen zonder diëet, maar om plaatselijk, exact op de probleemzone, waarbij de C-Star vet verwijdert om de lichaamscontouren te verbeteren.

Zodoende is het effect van een C-Star behandeling dus stukken effectiever dan bvb. een “crashdiëet”. Uw stofwisseling wordt niet uit balans gebracht, er ontstaat GEEN “jojo”effect en er wordt daadwerkelijk vetweefsel vernietigd door de C-Star behandeling.