STACKERS OF C-STAR

 

Stackers, ook algemeen bekend als fatburners, zijn in grote lijnen allemaal gebaseerd op onnatuurlijke versnelling van de stofwisseling door middel van een scala aan werkzame bestanddelen.

 

 

De oorspronkelijke Stackers hadden het werkzame bestanddeel efidrine, hetgeen tegenwoordig in Nederland en België verboden is. Dit is namelijk een ingrijpend medicijn, waarvan het gebruik moet worden voorgeschreven door een arts. In de huidige Stackers zit momenteel vaak nog een softe natuurlijke variant van deze stof, de zogenaamde ephedra. De meest gebruikte stoffen in Stackers zijn meestal doodgewone cafeïne en guarana.

 

NADELEN VAN STACKERS OF FATBURNERS

Het nadeel van Stackers of Fatburners is dat de stofwisseling onnatuurlijk wordt verhoogd, met negatieve gevolgen voor onder andere bloeddruk en hartritme. Er treedt bovendien gewenning op zodat de producten hun werking gaan verliezen, tenzij u steeds grotere dosissen innneemt, hetgeen uiteraard nog grotere gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

 

De effecten van Stackers zijn TIJDELIJK. Er verdwijnen bovendien geen vetcellen. Slechts de opslag van de aanwezige lichaamsvetten wordt verminderd. Zodra men stopt met het gebruik van Stackers zal de stofwisseling onmiddelijk terugzakken naar het oorspronkelijke lagere niveau en zullen de vetcellen zich in korte tijd opnieuw vullen met reservevetten.

 

VOORDELEN VAN DE C-STAR METHODE

Er vindt geen onnatuurlijke verhoging van de stofwisseling plaats, waardoor er naderhand ook geen “jojo” opslageffect van vetten volgt. Bij het snel afslanken zonder diëet wordt door de C-Star het vetweefsel zelf verwijderd,  dus echt de vetcellen. Vervolgens wordt alles veilig afgevoerd via de normale natuurlijke stofwisseling.

 

WELKE SUPPLEMENTEN WERKEN WÉL POSITIEF ALS ONDERSTEUNING BIJ SNEL AFSLANKEN ZONDER DIEET?

C-Star is op dit moment bezig met de ontwikkeling van geavanceerde formules die het lichaam in een juiste zuur-base verhouding brengen, waardoor de lichaamsfuncties verbeteren. Tevens gaan deze formules een celverjongend ingrediënt bevatten. Wij houden u op de hoogte!