MESOTHERAPIE OF C-STAR

 

Mesotherapie is een therapie die oorspronkelijk is bedoeld om verouderingsverschijnselen van de huid tegen te gaan. Bij deze behandelwijze worden vele micro-injecties in de mesodermis (middelste huidlaag) aangebracht. De belangrijkste werkzame stof is meestal hyaluronzuur, aangevuld met een aantal andere hulpstoffen zoals minerale zouten, vitaminen, aminozuren, anti-oxidanten en co-enzymen.

 

 

De laatste tijd wordt Mesotherapie ook regelmatig gepropageerd als afslankmethode. Meestal wordt de injectie-cocktail dan aangevuld met phosphatidylcholine (PPC) of aanverwante chemische verbindingen als werkzame stof. Deze vorm van Mesotherapie wordt ook vaak aangeprezen als methode om cellulitis te verminderen.

 

"MESOTHERAPIE (EN LYPOLISE) OM LICHAAMSVET OP TE LOSSEN KUNNEN LELIJKE INFECTIES VEROORZAKEN"

Dit berichten onderzoekers recent in hun publicatie in de Journal of Clinical Infectious Diseases. Vetoplossende methoden waar geen mes meer aan te pas komt, worden steeds populairder, omdat de hersteltijd kort is en de ingreep vrijwel pijnloos. Maar feilloos is de methode niet en dat wordt te weinig gemeld door behandelaars. Verder lijkt phosphatidylcholine (PPC) vooralsnog geen nadelige gevolgen heeft voor de verdere gezondheid, maar er is weinig bekend over mogelijke effecten op de lange termijn.

 

Mesotherapie is echter zeker niet bedoeld als afslankmethode en naar deze effecten is geen wetenschappelijk onderzoek gedaan.

 

De C-Star Methode van snel afslanken zonder diëet is ontwikkeld met slechts één enkel doel, namelijk het vernietigen van onderhuids vetweefsel. De werkzaamheid van de methode is onderbouwd en heeft zich met vele tienduizenden behandelingen ruimschoots bewezen. Hoewel er nog geen wetenschappelijk onderzoek is verricht naar de effecten van C-Star op cellulitis, kunnen we alvast stellen dat zelfs hardnekkige cellulitis, met de juiste aanpak én thuisverzorging, weggewerkt wordt via de natuurlijke afvoerkanalen. Cellulitis wordt veroorzaakt door onregelmatige overtollige vetophopingen onder de huid, en de C-Star Methode vermindert precies deze vetophopingen.