LIPOSUCTIE OF C-STAR?

DE NADELEN VAN LIPOSUCTIE

 

 

Bij liposuctie of liposculpture vindt echt een operatieve ingreep plaats, met alle gevolgen en risico’s die dit met zich meebrengt, zoals een anesthesierisico alsmede post-anesthesiegevolgen. Er is ook sprake van reguliere operatierisico’s, mortaliteitsrisico, infectierisico en vooral het reële risico van ongelijk en onbevredigend resultaat. Zeker de ongelijkmatige ( “bobbelige”) resultaten  zijn een veel waargenomen klacht.

Bovendien zijn er nog meer nadelen verbonden aan de operatieve liposuctie. Liposuctie gaat gepaard met een pijnlijk en redelijk langdurig herstel, waarbij 4 tot 6 weken corsetten of spanbroeken het weefsel op zijn plaats moeten houden en waarbij behoorlijke hoeveelheden pijnstillers dienen ingenomen te worden. Snel afslanken zonder diëet kan dus zeer pijnlijk en gevaarlijk zijn.

 

DE VOORDELEN VAN C-STAR

 

 

De C-Star behandelingen kennen geen enkele van bovengenoemde risico’s of nadelen van liposuctie. Het enige “nadeel” dat mogelijk kan worden aangevoerd is dat er per behandeling bij C-Star minder vetmateriaal verwijderd kan worden dan bij liposuctie, die alles in één keer doet. Dit “nadeel” verandert echter in een voordeel als u het volgende in rekening brengt: door kleinere hoeveelheden vet te verwijderen met tussenpozen van een week krijgt de huid de gelegenheid om zich langzaam aan te passen. Bovendien zorgen de vacuüm, de radiofrekwenties en het coolingdown systeem van de C-Star er ook voor dat de vetcellen daadwerkelijk klein blijven en dus vlot afgevoerd kunnen worden langs de natuurlijke weg.

 

UW EIGEN INBRENG

Daarnaast is er nog het volgende bijkomend grote voordeel van de C-Star Methode van snel afslanken zonder diëet. U kunt er zelf ook nog 3 simpele zaken voor doen die uw levensstijl blijvend ten goede helpen veranderen.

Kies ten eerste tijdens de behandelingskuur en ook enkele weken erna voor een koolhydratenarm voedingspatroon met een negatieve caloriebalans, wat simpleweg betekent dat u minder koolhydraten en calorieën inneemt dan voorheen. En blijf dit erna gewoon doen 6 dagen op 7.

Kies ten tweede voor extra lichaamsbeweging! Het meest eenvoudige is om minstens 3 keer per week minimaal 30 minuten door te stappen. Iets anders, dat u altijd en overal alleen kunt doen, zijn de Vijf Tibetaanse Oefeningen, die perfect zijn om dagelijks direct na het opstaan een kleine workout van 10 minuten te beleven.

Kies ten derde voor het dagelijks drinken van 2 liter water.

De drie positieve keuzes betekenen dat u na een paar weken niet allen strakker, maar ook een stuk gezonder in uw vel komt te zitten!

 

EEN ANDER GROOT VOORDEEL IS DE PRIJS DIE U BETAALT

Een operatieve liposuctie op de buikzone kost gemiddeld € 3400,-                             

Een buikwandcorrectie kost gemiddeld € 5250,-

Een C-Star behandelingskuur op de buikzone, met een identiek "snel afslanken" resultaat dan liposuctie, kost gemiddeld € 900,- tot € 1500. En voor iedereen, die een behandelingskuur heeft gevolgd, kosten de onderhoudsbehandelingen voor een blijvend resultaat nadien slechts €100 omdat blijvend tevreden cliënten met een blijvend mooi figuur onze passie blijft.