Facelift

DE C-STAR THEORIE VOOR FACELIFT

De C-Star Methode voor het gezicht (Radiofrekwentie Liposuctie Koelingssysteem) betreft geen laser, noch IPL (golflengtes van licht). C-Star behoort tot de familie van elektromagnetische golven (vergelijkbaar met de magnetron). C-Star komt binnen in het onderhuidse weefsel met een hoge frekwentie golf om de natuurlijke weerstand te produceren van warmte-energie. Bij hoge warmte krimpt het collageen onmiddellijk. In de tussentijd wordt nieuwe collageen aangemaakt terwijl het gekrompen collageen direct afgescheiden wordt via het lymfe zuiveringssysteem. Zo wordt de ondersteuning van de huid opgebouwd waardoor de huid een hogere elasticiteit en een jonger aanzien verwerft. De gezichtsbehandeling is nagenoeg geheel tot volledig pijnloos.

 

VERWIJDERING VAN RIMPELS EN EEN FACELIFT ZONDER OPERATIE

De C-Star methode werkt onder meer met de warmte-energie van radiofrekwenties, die als een soort van intermoleculaire bio-electriciteit het weefsel kunnen beïnvloeden. Onder toepassing van dit instrument kan de biologische electrische energie worden geproduceerd. Radiofrekwenties kunnen in ons lichaam snel de warmte-energie stimuleren en het collageen regenereren, waardoor de cellen verjongen en er een spectaculair  herstel van de huidveroudering en van beschadigde huid plaats vindt.

 

In enkele behandelingen zijn we met deze gepatenteerde technologie in staat rimpels te verwijderen, de huid te verstevigen, de poriën te verkleinen, de dubbele kin te verwijderen, de nekpartij te liften, het vet uit het gezicht te verwijderen waardoor er weer een strakke gezichtscontour ontstaat, enz..

 

LIPOSUCTIE VAN HET GEZICHT

De C-Star Methode voor het gezicht (Radiofrekwentie Liposuctie Koelingssysteem) is zeer effectief voor gezichtsliposuctie en heeft effect op lange termijn.

Vet hoopt zich gemakkelijk op in de wangen, kaak en jukbeenderen en overtollig opgeslagen vet maakt dat je gezicht ‘vetgemest’ toont. Denk aan het “vollemaansgezicht”, het “omgekeerde gezicht”, de “dubbele kin” en het “vierkant hanggezicht”. De schoonheid van de gezichtscontouren gaat zo verloren en daarmee ook de jonge en energieke uitstraling van het gelaat.

 
NU BESTAAT ER OOK EEN PIJNLOZE OPLOSSING OM UW 'BOLLE' GEZICHT TE VERSLANKEN

Niet alleen het lichaam kan snel afslanken zonder diëet en zo verjongen door een behandeling met de C-Star, nu is ook het gezicht aan de beurt! Door middel van de unieke C-Star Methode van snel afslanken worden de onderhuidse vetophopingen afgebroken en krijgt de huid haar elasticiteit terug. Deze methode wordt toegepast in een combinatie van Monopolaire en Bipolaire Radiofrekwenties, waardoor de verkleinde vetcellen, alsook veel water worden weggetransporteerd via de lymfefollikels achter de oren. Door het wegsmelten van het vet in het gelaat veranderen de gelaatscontouren van vorm en schoonheid.

DE C-STAR METHODE VAN SNEL AFSLANKEN IS VEILIG, SNEL EN NAGENOEG PIJNLOOS

§  Geen operatie
§  Geen spuiten
§  Geen bloed
§  Geen pijn
§  Geen wonden
§  Geen littekens
§  Geen hersteltijd
§  Geen dieet
§  Geen spanverbanden of korset
§  Snel effect
§  Korte behandeling
§  Betaalbaar