Drie Fasen

IN DRIE FASEN NAAR EEN BETER FIGUUR OF JONGER GEZICHT MET C-STAR!

 

1. INTAKE GESPREK OF CONSULT DOOR UW C-STAR CONSULENT

Om uw veiligheid te garanderen vindt vooraf een intakegesprek of consult plaats met één van de gespecialiseerde C-Star Consulenten. Tijdens het intakegesprek wordt bepaald welke gebieden behandeld kunnen worden en hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat van snel afslanken zonder diëet te bereiken. In een persoonlijk consult bepaalt de C-Star Specialist op grond van uw persoonlijke situatie en uw medische historiek of de C-Star behandeling voor u geschikt is en of er geen contra-indicaties van toepassing zijn.

 

2. BEHANDELING MET DE C-STAR

Voordat de behandeling van een Facelift begint, wordt eerst, indien gewenst, een grondige gezichtsanalyse gedaan tegen een tarief van 30 euro. Los van de eventuele gezichtsanalyse wordt in elk geval eerst samen overlegd welke bijzondere punten in het gezicht het meest storend zijn en met extra aandacht behandeld zullen worden.

Voordat de behandeling van een Bodylift begint worden er ter referentie een aantal metingen gedaan. Gewicht wordt bepaald en de omvang van het behandelgebied wordt gemeten. De omtrek van het te behandelen gebied wordt met een markeerstift aangegeven. Hierna kunt U plaats nemen op de behandeltafel  Het gemarkeerde gebied zal met 5 cm speelruimte aan de buitenomtrek met huidvriendelijk tape worden “ingekaderd” om een compact en stevig behandeloppervlak te krijgen.

De C-Star behandelkoppen werken met een speciale koelende gel die als tussenstof dienst doet en tevens een vetoplossende werking heeft. Er wordt een kleine hoeveelheid gel op de huid aangebracht en de C-Star behandelkop wordt op de positie voor de eerste puls geplaatst en indien het computersysteem de positie en het contact accordeert wordt de eerste puls gegeven (3 seconden per puls). Vervolgens wordt de C-Star behandelkop telkens enkele millimeters verschoven en worden er in totaal een aantal honderden pulsen gegeven.

Bij een Facelift volgt daarna een vochtinbrengend gelmasker die de feitelijke verbijsterende lifting verder ondersteunt en langer laat doorwerken. Het resultaat is direct zichtbaar: stevigere huid, fijnere poriën, strakkere jukbeenderen en kaken, minder onderkin, minder rimpels, meer open oogleden en meer levendige, jongere uitstraling.

Bij een Bodylift volgt daarna een vacuum pressie, een tripolaire behandeling en een cooling down fase. Door dit totaalpakket van behandelingen worden de vetcellen gebroken en wordt het snel afvallen zonder diëet enorm bevorderd. Er is altijd een directe winst van een aantal centimeters diameter.

Na één tot anderhalf uur is het gebied volledig behandeld en wordt de behandeling afgerond.

 

3. LICHAAM VOERT HET BEHANDELDE VET OP NATUURLIJKE WIJZE AF

De C-Star behandeling is high-tech en een geweldige uitvinding voor snel afvallen, maar het is geen tovermiddel! De inhoudsstoffen, afvalstoffen en vetten, die vanuit de gebroken vetcellen en vanuit de intens behandelde huid zijn vrijgekomen, moeten door het lichaamseigen systeem worden afgevoerd. En daar kan de cliënt zelf serieus bij helpen om het best mogelijke resultaat te bereiken. De vetten en vetzuren passeren via het bloedvatensysteem namelijk de lever en zijn daar als energiebron beschikbaar.

Voor een optimaal resultaat is het daarom van essentieel belang om tijdens de behandelingskuur en enkele weken erna een negatieve caloriebalans aan te houden door iets minder calorieën te eten dan gewoonlijk. Voor het allerbeste resultaat adviseren wij om tot aan de nacontrole (vier weken) uw koolhydraat inname (suikers, pasta, aardappelen, brood en alcohol) te beperken. Een verlaging van de in het lichaam aanwezige primaire brandstoffen (koolhydraten) garandeert dat het lichaam de vrijgekomen vetten zal aanspreken als secundaire energiebron.

Een C-Star behandeling is een behoorlijke investering in uzelf. Om het maximale rendement uit die investering wilt halen, adviseren wij u bovendien ool om elke dag minimaal 2 liter water te drinken en een aantal malen per week te gaan sporten of intensief bewegen. Ons minimumadvies hierbij is om zeker drie keer per week minstens een half uur te gaan wandelen. Dat is niet alleen goed voor het resultaat maar ook voor uw gezondheid!

Tenslotte moet er ook elke dag getraind worden indien men een marathon wilt lopen, met andere woorden is het bij een C-Star behandeling sterk aangeraden om elke dag de huid te verwennen met de meest gepaste cosmeticaproducten of afslankende gel, waarover uw gespecialiseerde C-Star Consulenten u zeker zullen adviseren op gebied van kwaliteitseisen en gebruik.