Bodylift

EEN REVOLUTIE OP HET VLAK VAN CELLULITIS, BUIKVET EN ANDERE VETOPHOPINGEN

 

Zonder pijn, zonder snijden, zonder risico’s. Snel afslanken zonder diëet met de C-Star Methode geeft u de kans om uw hele lichaam te shapen, te vormen naar uw wens en beeld: platte buik, strakke billen, slanke benen, stevige bovenarmen, strakke huid, enz.. Zo creëert u een bodylift, zónder snijden of spuiten, zonder pijn of risico’s, zonder wonden, zonder dat u er weken vrijaf voor moet nemen. Snel afslanken zonder diëet met de C-Star Methode kan in principe gewoon in uw lunchpauze plaatsvinden. Er is geen hersteltijd, of zichtbare huidschade. U kunt meteen weer aan het werk, of gewoon doen wat u graag wilt doen.

 

 

LIPOSUCTIE VOORBIJ

 

100% liposuctie, maar zonder snijden! De C-Star Methode voor snel afslanken zonder diëet ontstond op vraag van een aantal artsen uit Monaco die hun vragen hadden bij de chirurgische vormen van Liposuctie en de daarbij horende gevaren en complicaties. De aanleiding hiertoe waren enkele sterfgevallen na de operatie.

De fysiologie van het lichaam laat immers toe vetcellen ook op een niet-invasieve (lees: zonder snijden) manier te vernietigen. De zoektocht naar de meest optimale, veilige en resultaatzekere methode voor snel afslanken zonder diëet staat nu op punt: C-Star!

3 tot 8 behandelingen zijn in staat lokale zones van het lichaam grondig te shapen.

Bovendien kunt u zelf meehelpen het aantal behandelingen per lichaamszone te verminderen. Ziehier de AANBEVELINGEN voor tijdens de kuur:

 • Drink 1,5 liter water per dag
 • Zorg voor een minimale negatieve caloriebalans
 • Vermijdt koolhydraatrijk voedsel
 • Doe zeker een beetje lichaamsbeweging (minimaal 3x per week 30 minuten wandelen)
 • Verzorg de behandelde zone 2x per dag met insmeren van een afslankende gel
 • Koester een goed gevoel over je lichaam
 • Lach en geniet veel

 

 

PERMANENTE VERWIJDERING VAN VETCELLEN EN CELLULITIS

 

C-Star staat voor de allernieuwste technologie om met blijvend resultaat hardnekkig vet te verwijderen (door de vetcel te vernietigen) en dit zonder chirurgische ingreep. De behandeling voor snel afslanken zonder diëet wordt vooral toegepast op buik (hardnekkig buikvet), dijen (zadeltassen), bovenbenen (cellulitis), flanken (love handles) en bovenarmen (slappe huid), maar ook op hals en gezicht (facelift).

De C-Star behandeling houdt in dat de wanden van vetcellen heel plaatselijk kapot worden gemaakt door zeer krachtige luchtbelexplosies, veroorzaakt door geluidsgolven. De kapotte vetcellen worden daarna op een natuurlijke manier afgevoerd en afgebroken door het lichaam.

 

 

HET UNIEKE VAN DE C-STAR METHODE

 

We passen naast de Ultrasone Cavitatie nóg 5 belangrijke behandelingsstappen toe. Zo garanderen we het allerbeste resultaat!

 1. Cavitatie
 2. Cavitatie in combinatie met Monopolaire Radiofrekwenties
 3. Monopolaire Radiofrekwenties
 4. Bipolaire Radiofrekwenties
 5. Tripolaire Radiofrekwenties
 6. Vacuum in combinatie met Tripolaire Radiofrekwenties

 

Toepassing van de C-Star methode kent geen bijwerkingen. Er treedt geen pijn op, nagenoeg geen blauwe plekken en er wordt evenmin schade toegebracht aan andere weefsels zoals bloedvaten, zenuwen, bindweefsels of opperhuid.

Het is bovendien de enige methode die momenteel geschikt is om nodulaire cellulitis aan te pakken. Dit is cellulitis in een ver gevorderd stadium (hardnekkige cellulitis).

Om ervoor te zorgen dat de vetcellen zich niet opnieuw gaan vastzetten wordt er na de "verbrekingsfase" een extra "smeltbehandeling" uitgevoerd, waarna nog een Tripolaire-Vacuüm behandeling, een cooling down en een Tripolaire behandeling volgen. Deze bijzondere toepassingen zorgen ervoor dat er vers collageen aangemaakt wordt, wat een mooie strakke huid oplevert!