C-Star werkt via 3 unieke methodes.

Hoe werkt de C-Star Laser Methode?

Via deze methode wordt een geconcentreerde energie het lichaam ingesluisd opdat de vetcellen geleegd worden. Dit is een zeer intensieve, doch confortabele methode van figuurcorrectie. 

De methode is vrij relaxt voor de klant omdat er gewerkt wordt via blokpads die op de huid worden aangebracht en waarbij de klant 1 x 20 minuten en 1 x 10 minuten op de behandeltafel ligt.

Belangrijk in deze is dat gedurende de behandeling het behandelde gebied in beweging wordt gehouden door middel van spiersamentrekking afgewisseld met spierontspanning. 

Voldoende water drinken is ook een must! Voor aanvang van de behandeling is het raadzaam zeker 1 liter water gedronken te hebben. Per dag dient er zeker 1,5 liter water gedronken te worden.

Tijdens de behandeling wordt ook de levensstijl van de cliënt overlopen. Tegelijk wordt waar nodig bijkomend advies verleend om het resultaat van de behandeling sterker en duurzamer te maken. 

Na de behandeling wordt een afslank-ondersteunende gel aangebracht. Het verdient aanbeveling om deze gel ook na de behandeling een aantal maanden thuis 2 x per dag te gebruiken.

De spier oefeningen, het drinken van voldoende water en het dagelijks gebruiken van de gel is belangrijk voor een blijvend resultaat.

Per behandling kan er tussen de 1 en 6 cm vet minder gemeten worden.

Voor een optimaal resultaat bevelen wij tussen de 5 en 10 behandelingen aan.

 

Hoe werkt de C-Star 6001 Methode 1?

Snel afslanken zonder diëet met de C-Star laat zich het beste vergelijken met de techniek die gebruikt wordt bij het vergruizen van o.a. nierstenen. Er worden zeer sterke ultrasone geluidsgolven gefocust op een klein punt binnen in het lichaam, vlak onder de huid. Op die plek is de gebundelde energie van de geluidsgolven zo sterk dat de celwanden van de vetcellen open trillen. Ultrasone lipotomie is de nieuwste manier om veilig vet te verwijderen. Ultrasoon geluid wordt al tientallen jaren gebruikt in de medische wereld, is gegarandeerd veilig en kent geen bijwerkingen of risico’s zoals bij liposuctie, injecties of medicatie.

 

 

Bij de C-Star Methode van snel afslanken is de golflengte en amplitude van het geluid zo uitgebalanceerd dat uitsluitend de celwanden van de vetcellen afgebroken worden. Al het overige weefsel is volstrekt ongevoelig voor deze specifieke geluidsgolven. De behandeling heeft dus geen effect op de huid, spieren of bloedvaten.

 

 

Vervolgens gaat het lichaamseigen herstelsysteem haar werk doen. De gebroken celwanden en de vrijgekomen celinhoud (voornamelijk triglyceriden = vet) worden door het lichaam beschouwd als afvalstoffen. De afvalstoffen worden geleidelijk afgevoerd zoals dat ook met bijvoorbeeld een “blauwe plek” gebeurt. Dit proces duurt enkele weken. U kunt dit proces versnellen door méér te bewegen, per dag zeker 1,5 liter water te drinken en tijdens de kuur aangepast te eten. Daarmee bedoelen we dat u tijdens de kuur veel eiwitten eet en koolhydraten beperkt, waardoor u een volgende behandeling sneller kunt ondergaan. Snel afslanken met de C-Star is 100% veilig en zeker een goed alternatief voor liposuctie bij vetophopingen.

Na de behandeling wordt een afslank-ondersteunende gel aangebracht. Het verdient aanbeveling om deze gel ook na de behandeling een aantal maanden thuis 2 x per dag te gebruiken.

Voor een optimaal resultaat bevelen wij tussen de 5 en 10 behandelingen aan.

 

Hoe werkt de C-Star 6001 methode 2?

Snel afslanken zonder diëet met de C-Star 6001 methode 2 laat zich ook het beste vergelijken met de techniek die gebruikt wordt bij het vergruizen van o.a. nierstenen. De methode 2 is de kortere versie van methode 1 omdat vele mensen niet altijd de tijd kunnen uittrekken voor een behandelingen van ruim een uur. De behandelingen gebeuren vooral met diverse soorten radiofrequenties: monopolar, bipolar en tripolar, waarbij in afnemende mate zeer sterke radiofrequenties gefocust op een klein punt werkzaam zijn binnenin het lichaam, vlak onder de huid. Op die plek is de gebundelde energie zo sterk dat de celwanden van de vetcellen open trillen. Radiofrequenties worden al meerdere decenia gebruikt in de medische wereld, is gegarandeerd veilig en kent geen enkele bijwerking of risico zoals bij liposuctie, injecties of medicatie.

 

DE DRIE METHODES ZIJN UITSLUITEND BESTEMD VOOR FIGUURCORRECTIE EN GEVEN, ZONDER DIEET, GEEN GARANTIE OP GEWICHTSVERLIES.  

Gewichtverlies kan uitsluitend bereikt worden door een aangepast voedingsdieet.

Voor de drie methodes is het belangrijk dagelijks lichaamsbeweging te nemen, of 10 minuten gerichte oefeningen te doen. Zeer geschikt zijn de Tibetaanse oefeningen, zoals u op deze website omschreven vindt.